26 Şubat 2011 Cumartesi

Kimseye Güvenme! Vol2

Vol2

Gördükleri karşısında şoke oldu. İnanılmaz bir gerçekti bu. Bu iki iyi dost büyük bir kavga sonucu ortaklıklarını bozmuşlar ve rakip olmuşlardı. Jack şaşırdı okudukları karşısında. Peki ne olmuştu da ayrılmıştı bu iki sağlam ortak. Hemde şirketlerinde isler iyi giderken. Kavganın sebebini öğrenmek istedi. Nasıl öğrenebilirdi. Eski ortağa gitse birseyler öğrenebilir miydi? belkide daha başka seyler araştırmak daha da mantıklı olabilirdi. Aklı allam bullak olmuştu. İyi düşünemiyordu. Aniden ceketi aldı ve çıktı. Arabasına atladı ve dosyalardan birini acil baktı. George'un yeni ortağının adresini aldi ve oraya gitti. 
Şaşırmıştı. George'un ortağı Alex ve eski ortak Charlie birşeyleri kutluyorlardı. Nasıl oluyordu da rakip firmaların patronları birlikte eglenebiliyorlardi. Jack büyük bir şaşkınlıkla sekretere olan biteni sordu. Sekreter bu iki rakibin ortak olduğunu söyledi. Efsanevi şirket birleşmişti. Ama niye George'un ölümünden hemen bir hafta sonraydi. Ve nasıl böyle eglenebiliyorlardi. Jack'in kafasında soru işaretleri oluşmaya başladı. Sekreterden biraz daha bilgi aldı. Sekreterin dediğine göre teklif eski ortak Charlie'den gelmişti. Bu ani ortaklık jack'in suphelenmesine neden oldu. Çıktığı gibi departmana gitti.     Herseyi anlattı. Beyin fırtınası yaptılar. Georgenin ölümüne neden olabilecek sebepler:
1- Charlie şirketini daha fazla buyultmek için kendine iyi bı ortak arıyordu. Sektördeki en iyi ortakta george ve alexin sirketiydi. George ile kavgalı olduğu için ortak olamazlardi. Yapacagı tek bı is vardı. O da George'u ortadan kaldırmak ve alex ile ortak olmak. 
2- Alex'te charlie ile ortak olmak istemekteydi. Ancak George buna izin vermiyordu. Alexinde yapabileceği tek şey George'u ortadan kaldırmak ve Charlie ile ortak olmaktı. 
3- Alex ve Charlie işbirliği ile Georgeyi öldürdüler. 
Ama asıl sorun bunların hepsini bulabilmesine rağmen elinde somut bir kanıt yoktu...!!!

-- devam edecek --

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder